Ändringar?

Har ni haft en bra vecka? Det hade jag iallafall! 
Vad jag tänkte skriva om idag är ändringarna SSO gör just nu och har gjort ett tag. Det är ju mest i moorland som det börjat ske små ändringar, några i taget. Den första stora förändringen var den på Lorettas tävlig. De kortade ner den rejält för att nybörjarna skulle få det lättare i början, men för mig gick det ju bra att komma vidare som nybörjare så jag fattar inte..! Även om tävlingarna var längre och uppdragen kanske lite annorlunda då.
Jag vet ju inte vad de har gjort för nytt i uppdragen då jag inte har skapat ett nytt konto på ett tag! Men jag har hört (förhoppningsvis från en bra källa ;) att Tan och Loretta har blivit drygare, för när jag spelade var de inte alls dryga har jag för mig. Men jag kan ha fel!
 
Sedan har de ju ändrat musiken på tävlingen som Tan håller i, det är där jag märkt det i alla fall. Tror ni att det är för att spelet ska verka vara så awsome som det faktiskt är redan från början? Eller om det bara är för att de ville ha lite omväxling. Jag tror på första alternativet! :D
De har ju gjort om några städer också, men det tänker jag att det är bara för att de har sett lite för gamla och skruttiga ut för att passa in i spelet som det ser ut nu. Eller?! Så enligt mig känns det som om det inte behöver skrivas om! :)
 
Ha en trevlig och förhoppningsvis varm helg!  
 
Ciao!
 
Allmänt, Spel | |
Upp