Veckoinlägg

Kommentera
Måndag
Idag kom jag hem först på eftermiddagen och sedan spelade jag i säkert två timmar. Jag letade efter alla gyllene ägg och sprang runt och haft äggjakt.
 Vissa ägg var svårare att hitta än andra, de i Dino var inte allt för svåra (bara lite). Men det var två stycken ägg som jag inte hittade idag, jag tänker leta mer imorgon. 
Gröna, fina lilla Diamondcry💓
Tisdag
Idag har jag hittat de sista två gyllene äggen och fått ihop hela setet med påsk-kläder. 
Här har jag allt utom benlindorna på.
Här har jag allt som jag fick i äggen och genom en värdekod, på mig. Har ni sett hur verklig och fin sadeln ser ut? Den har ju inte "verklig" färg eller så men kolla här:
Zoomar man in lite så ser man att det kommit till ett extra band till/bakom stiglädret. Så som det faktiskt ska vara på en sadel, så jag hoppas att det kommer mer av det i framtiden!
Så här blev karaktären med all utrustning på sig. Klänningen är ju fin men det andra tror jag inte att jag kommer använda något...
När jag satt av från Ronja såg jag hur kort var karaktär faktiskt är:
Jag hoppas och tror att det kommer nya hästar imorgon! Antingen en ny ras eller typ en uppdatering på fjordingen kanske? Jag känner att jag verkligen vill levla en häst just nu. De skrev ju också på insta att det skulle komma något "Late-pril fool's day", så det kankse kommer två grejer..?
 
Onsdag
 I väntan på uppdateringen har jag sprungit runt inne i spelet, fixat en outfit och ännu en gång försökt mig på regnbågs-tävlingen. Det gick lite bättre den här gången, faktiskt.
 Fast det tar ju lite väl lång tid och jag blir lite stressad..
Det är ju fint inne i moln-landet även om man inte har så mycket att göra där..
Hästen sjunker ner lite i molnet, så det ser mjukt ut!😊
Jag hittade också några böcker som Mica tydligen skrivit. Det kanske bara är jag som är lite efter, men jag har inte hittat dem innan...
Jag hittade en till, men fick ingen bra bild på den.
Här är outfiten som jag satte ihop nyss:
 Den kanske inte blev jättefin men jag försökte och gjorde om några gånger så nu kan jag i alla fall springa runt i den. Förra veckan kom det ett par nya byxor i lifetime-butiken, så igår hämtade jag ut dem och försökte göra något med dem. Men de passade typ inte med något.😒
Efter uppdateringen:
Oookej... Jag ska försöka vara positiv!
Jag förstår inte riktigt varför de släppte den här uppdateringen med JoJo, men det kanske bara är för att jag inte vet riktigt vem hon är. Hon  är väl känd i USA? Så det blir väl lite som när Dolly Style kom till spelet antar jag.. Jag trodde först det var ett aprilskämt då de skrev att det var vad som skulle komma och det verkade som om flera andra också trodde det. Men det visade sig att så var inte fallet och jag har ännu inte hittat något som skulle kunna vara skämtet.
 Men en rolig sak som kom var de nya stjärnorna och den resande marknaden. Det kom väl kanske 19 eller 20 nya stjärnor och ett helt nytt system som jag tyckte var bra:
Sedan var det ju klädmarknaden som jag också verkligen ville köpa vissa saker från. Som t ex ett par blå benlindor. Det som var nytt med marknaden var att det stod hästar med outfits på sig där. Det var hästar som redan finns i spelet och som jag inte köpt av en anledning. Om ni vill förstå mer får ni gå till SSO's hemsida, jag förklarar inte så bra..😊
 
Torsdag
 Men aja, nu har jag fortfarande ingen häst att levla eftersom det inte kom nya så jag får börja fundera på om det finns någon inne i spelet som jag vill ha. Eller så väntar jag i fyra veckor till, vilket jag verkligen inte vill! Jag tänker att det kanske blir en Hannoveranare då jag tycker att de är väldigt fina och jag bara har en. Men jag vet inte vilken, de alternativ jag har är den bruna och fuxen. Jag tycker ju att fuxen är fin och jag har inte supermånga fuxar i stallet. Sedan är det den bruna som verkligen är fin, men jag funderar på om färgen kanske är lite väl röd? Jag vet helt enkel inte ännu, men det lutar mot en Hannoveranare iaf.
Vad tycker ni? Är den för röd för att vara en fin brun?
Fuxen är ju sååå söt!!
Fredag 
Efter att ha skrivit detta inlägg ändrade jag mig helt och hållet och nu äger jag en Connermara till. Han är så sjukt söt och heter Spotlightpotential, just nu är han i level 4 så jag har hunnit levla lite i alla fall.
 Mer bilder på honom kommer i ett separat inlägg där jag också skriver mer om honom.
Igår hittade jag och Ida Lightnose lite av de nya stjärnorna, och det var kul att leta men också lite jobbigt. De har gömt stjärnorna bättre och gett oss svårare uppdrag för att kunna ta dem. Till exempel en av de på glömda hedarna kan varken jag eller Ida få tag på..🙃
 Min fina lilla Lipizzaner fick komma ut på stjärnjakt!
 Jag undrar vem det här är? Hon har ju inget namn så hon kanske inte är med på något viktigt, men NPC:n har inte stått här innan vad jag vet.
Lördag
Idag har jag levlat lite på morgonen! Jag har verkligen saknat att levla, jag har typ inte gjort det på två månader.
 Jag gjorde nästan alla tävlingar igår och idag har jag gjort några stycken, så nu är min fina lilla hästis i level 8.
Jag vet att det här blev ett långt inlägg, men det är för att jag har haft lov och typ inget att göra. Så nästa vecka blir det nog lite mindre text, jag har bland annat ett hyfsat stort prov att plugga till...🙁 Men aja, det var allt för veckan och hoppas att ni gillade inlägget även om det var flummigt!
Ciao!